Ügyféltámogatás

Tapasztalt ügyfélszolgálati csapatunk egyedi képzési lehetőséget nyújt Önnek és alkalmazottainak egyaránt, oktatóvideókkal, és egyéb oktatási eszközökkel kiegészítve. Szolgáltatásaink között szerepel többek közt, egy mindenre kiterjedő útmutatás, meghatározván a megfelelő útvonalat, hiszen egy projekt sikeres befejezése csupán a kezdet. Készenlétben leszünk, hogy támogassuk a teljes kivitelezés során.

Szakemberek

  • 24/7 Felügyelet
  • Project Vezetés
  • 0-24 Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálati csapatunk információs szolgálati operátorokból, technikusokból, karbantartó mérnökökből, alkalmazás (támogató) specialistákból áll. Minden szakemberünk teljes körű tudással rendelkezik az információs rendszerek terén, ezen tudás kiterjed a számítógépes hardverek és szoftverek területére is.

Ügyfélszolgálatos kollégáink elkötelezettek, hogy segítsenek megoldani a felmerülő problémákat és támogatást nyújtsanak a megvalósult fejlesztésekben és szolgáltatásokban.

Mindig számíthat professzionális segítségünkre, vállalata mindennapi kérdéseire szakszerű és egyértelmű választ adunk. Garantáljuk, hogy rövid időn belül megválaszoljuk, illetve döntést hozunk a felmerülő kérdésekben. Előzetes megállapodás esetén 24 órás szerverfelügyeletet és 24 órás ügyfélszolgálatot is módunkban áll biztosítani ügyfeleink számára.

Szolgáltatásaink közé tartozik a projektvezetés is, ami elengedhetetlen alkotóeleme egy nagyobb projekt kivitelezésének és az ütemterv betartásának.

Mad Tatu LLC.

Központi Iroda
677 North Washington Blvd.
Suite #57Sarasota, FL, 34236
USA
+ (1) 310.362.1755

Képviselet
1149 Turán tér 9/B.
Budapest
HUNGARY
+(36) 1-445-2239