Célkitűzés

Azért vagyunk az IT szakmában, hogy változást hozzunk. Akár az Ön, akár a mi vállalkozásunkról legyen szó, azonos célokat szeretnénk elérni: jólétet, fejlődést, kiegyensúlyozott légkört és végül, de nem utolsósorban: pénzügyi sikert. Ambiciózusak vagyunk, ezért mindig a tökéletességre törekszünk. Gazdagítani szeretnénk vállalkozását, mert az Ön sikere a miénk is. Elkötelezett, keményen dolgozó emberek vagyunk; újat hozunk létre, ugyanakkor becsben tartjuk ügyfeleink kívánságait.

E meggyőződésünk teszi lehetővé, hogy mindig céljainkra fókuszáljunk. Filozófiánk egyszerű, a legjobb megoldást nyújtani a tanácsadás, márkaépítés, fejlesztés, oktatás, arculattervezés és ügyféltámogatás terén. Ezzel egyidőben éppen annyira becsüljük csapatunk tagjait, mint ügyfeleinket, s ezért soha nem felejtjük el értékelni csapatunk munkáját.


Amit ajánlunk, az a magasabb szint, ami megkülönbözteti Önt versenytársaitól. Hatékonyan, gyorsan, megfizethetően dolgozunk, ami minket különböztet meg versenytársainktól. Mindig napra készek vagyunk a legújabb technológiákkal kapcsolatban. Meggyőződésünk, hogy az oktatásba, az energiába, és a jövőbe érdemes befektetni.

Mad Tatu LLC.

Központi Iroda
677 North Washington Blvd.
Suite #57Sarasota, FL, 34236
USA
+ (1) 310.362.1755

Képviselet
1149 Turán tér 9/B.
Budapest
HUNGARY
+(36) 1-445-2239