Fejlesztés

A Mad Tatu Developement számos megoldást kínál online kereskedelemmel, tartalomkezeléssel, ügyintéző rendszerekkel, tárhelyszolgáltatással, webfejlesztéssel, alkalmazásfejlesztéssel, és mobil alkalmazásokkal kapcsolatos igényeire. Interaktív fejlesztési módszerünk lehetővé teszi, hogy szorosan együttműködve Önnel, üzleti elvárásainak (100%-ig) eleget téve, személyre szabjuk projektjét. Gondoskodunk róla, hogy az általunk kiépített rendszer megfeleljen mind jelenlegi, mind jövőbeli igényeinek és elősegítse cége rohamos fejlődését.

Tovább

Innováció

  • Stabilitás
  • Megbízhatóság
  • Rugalmasság
  • Személyre szabottság

Fejlesztőcsapatunk a technológia legújabb hullámait lovagolja meg. Mi tudjuk, mi táplálja a szenvedélyét, mert ez a mi szenvedélyünk is. A lényeg a részletekben rejlik. Látvány, érzés, felépítés, gyorsaság és megbízhatóság. Semmit sem veszünk félvállról. Ez az életünk.

Felfedezés

Információ
Gyűjtés

Építkezés

Munkafolyamat

Első lépésként minden elvárást megismerünk a fejlesztendő alkalmazás működésével és kinézetével kapcsolatban. Átbeszéljük az igényeit és bemutatjuk a lehetséges technológiákat, hogy megalapozott döntést hozhasson a legjobb eredmény elérése érdekében.


Az összes begyűjtött információ alapján összeállítjuk a specifikációt, amely nem csak a működés leírására tér ki, hanem a projekt minden technikai részletére is. A specifikáció jóváhagyása után a fejlesztőcsapat belekezd a megvalósításba.

Vissza
Tovább

+ (persistentStorage *)sharedStorage {

// persistentStorage pointer

static persistentStorage *sharedStroage;

// threadsafe call

@synchronized(sharedStroage) {

// check if exists

if (!sharedStroage) {

// make new

sharedStroage = [[persistentStorage alloc] init];

}

return sharedStroage;

}

}

Mobil alkalmazás fejlesztés

Napjainkban már többen interneteznek mobil eszközökről, mint számítógépről. A mobil eszközök előretörésének köszönhetően a felhasználók hozzászoknak, hogy internetezhetnek és különböző alkalmazásokat futtathatnak készülékeiken. Ez az Ön számára a lehetőségek tárháza és mi segíteni tudunk abban, hogy élni tudjon ezekkel a lehetőségekkel. Mobil alkalmazás fejlesztő csapatunk nagy tapasztalattal rendelkezik a legtöbb mobil platformon.

Szoftver fejlesztés

A szoftverfejlesztő eszközök és alkalmazások folyamatosan fejlődnek, lehetővé téve, hogy a cégek mindinkább automatizált folyamatokkal és alkalmazásokkal tegyenek szert előnyre versenytársaikkal szemben. Együttműködünk a követelmények specifikálásakor, a működés és a látvány megtervezésekor, fejlesztés és telepítés közben. Széleskörű tapasztalattal rendelkezünk a programozás terén és rugalmasan dolgozunk szinte minden felületen. Mi vagyunk az a szoftverfejlesztő csapat, aki segíthet a versenytársakkal szembeni harcban.

Mad Tatu LLC.

Központi Iroda
677 North Washington Blvd.
Suite #57Sarasota, FL, 34236
USA
+ (1) 310.362.1755

Képviselet
1149 Turán tér 9/B.
Budapest
HUNGARY
+(36) 1-445-2239