Arculattervezés

A megjelenésnek esztétikusan kell tükröznie vállalata profiját, de mindezen túl a felhasználókat kell szolgálnia. Folyamatosan fejlődő, jó stílusérzékkel megáldott grafikusaink nagyszerűen ötvözik az Ön igényeit a háttérben megbúvó technikai megoldásokkal, hogy a webes, az asztali, a mobil és a nyomtatott médiák a kívánt üzenetet közvetítsék.

Tovább

Kommunikáció és tökéletesség

Mi nem a látvány oldaláról közelítjük meg a feladatot, hanem a mondanivaló felől. Akkor érezzük sikeresnek a projektet, ha azt az üzenetet sikerül közvetítenünk, amit szeretnénk. A célunk se több, se kevesebb.

Grafikai szakembereink tudják ,hogy nem akkor érik el a tökéletességet, ha már nincs mit hozzáadni, hanem mikor már nem maradt mit elvenni.

Az egyszerűség ereje

Az egyszerűségre törekedni kell, nem alakul ki magától. A bonyolulttal ellentétben az egyszerűség minimalizálja az információt, mégis pontos adatokat közöl, hogy a felhasználó a lehető leggyorsabban juthasson hozzá.

Grafikai csapatunk tisztában van vele, hogy az egyszerű dolgokat nehéz megtervezni, mégis lelkesen néznek a kihívások elé, mert tudják, a kemény munka könnyű használhatóságot eredményez. A grafikának nem szabad bonyolultnak lennie, hogy a márkát bármikor felismerhessék. Megbízhatóságot és bizalmat kell sugallania, amivel az ügyfelek könnyen azonosulhatnak. Más szavakkal élve, az elegánsan tálalt egyszerűség fontos tényező a fogyasztók vásárlási döntéseiben.

Vissza
Tovább

Márkaépítés

A márka sokkal több , mint a logó megjelenése, a márka a cég filozófiáját hivatott kommunikálni. Teljes körű céges profil tervezést kínálunk, hogy a márka mindig egységes üzenetet közvetítsen, legyen az web, mobil, alkalmazás vagy olyan hagyományos terület, mint a névjegykártya.

A logó tervezése fontos része a grafikai szolgáltatásunknak, mert a logó az a kép, ami megtestesíti a vállalatot. A tökéletes logó képviseli a márkát és azonnali felismerést nyújt az ügyfelek számára. Egy egyedileg tervezett, csodálatos logóval cége profizmust sugároz és egységesen jeleníti meg termékeit és/vagy szolgáltatásait, ezzel kiemelve Önt a konkurensek közül. Egy olyan márkát hozhat létre, mellyel ügyfelei büszkén azonosulhatnak.

Vissza
Tovább

Mad Tatu LLC.

Központi Iroda
677 North Washington Blvd.
Suite #57Sarasota, FL, 34236
USA
+ (1) 310.362.1755

Képviselet
1149 Turán tér 9/B.
Budapest
HUNGARY
+(36) 1-445-2239